söndag 16 januari 2011

Fotbollsgala 2010

http://picasaweb.google.com/bullbak/Fotbollsgala#

Festligt värre var det när tjejerna från BSK F97 och killarna från BSK P97-N1 samlades för att fira den framgångsrika fotbollsäsongen 2010 med en gemensam Fotbollsgala.
Förväntningarna var förstås högt uppskruvade då detta blivit en tradition. Årets gala var den tredje galan på lika många år.

Kvällen inleddes med mingel och sedan var det dags för en mycket välsmakande två-rätters galamiddag. Traditionsenligt var det sedan dags att dela ut priser till våra fantastiskt duktiga fotbollsspelare.
När väl priserna till ”Årets Målvakt”, ” Årets Back”, ”Årets Mittfältare”, ”Årets Forward” samt ”Årets Skyttekung” delades ut visste förstås jublet inga gränser.
Eftersom varken Heat, Charlotte Perelli, Brandsta City Släckers, EMD, Linda Bengtzing, Markoolio, BWO eller Caroline At Ugglas hade möjlighet att närvara vid årets gala fick arrangörerna tänka om och istället planera för ”Utmaningen”.
”Utmaningen” visade sig vara en tävling mellan tjejerna i F97 och och killarna i P97 där två spelare och en ledare från respektive lag deltog. Tre grenar med olika poängsystem !!?? gjorde att den spännande och prestigefyllda duellen fick avgöras efter sudden death.

Starkast vinner var budskapet från tävlingsledningen när vår Super-Ida stegade upp på scenen för att ta sig an en av P97´s starkaste killar. Spänningen var enorm från den ivrigt påhejande publiken. Ida vinner kampen och F97 står till slut som slutsegrare i årets ”Utmaning”

Vi tackar förstås för en mycket trevlig kväll där arrangörerna har gjort ett kanonjobb med både fantastisk mat och trevligt arrangemang.

Nu laddar vi för ett nytt år & en ny säsong!!!
( klicka på länken för att se bilder )

Inga kommentarer: